EJP

Masini pentru sablat, masini de indreptat bare sau tuburi, masini de sudare cap la cap. 

In gama produselor EJP sunt incluse masinile pentru sablat, masininile de indreptat bare sau tuburi si masininile de sudare cap la cap.

Masinile de sudare cap la cap prin inductie oferite de EJP sunt fabricate in Italia.

Furnizorul EJP ofera  masini de indreptat din materiale diverse.

Masinile de sablat EJP pot fi folosite in curatarea suprafetelor masinilor si pieselor de diverse forme.

EJP produce masini pentru sablat , masini de indreptat bare sau tuburi si masini de sudare cap la cap.

In special, programul nostru de producție include: masini de indreptat bare sau tuburi, masini pentru sablat, masini de sudare cap la cap; 

  1. mașinile combinate de trefilat; 
  2. bancurile de trefilare de precizie; 
  3. mașini de rabotat ;
  4. mașini de îndreptat de precizie; 

 De asemenea, EJP ofera in gama sa mai multe tipuri de masini de sablat. Acestea sunt folosite pentru curatarea pieselor din metal de diverse forme si dimensiuni .

Pentru mai multe detalii , viziteaza site-ul :  https://www.ejpmachines.com/machines.html 

Ca si produse complementare va sugeram accesarea ofertei noastre:  https://sarmesicabluri.ro/dem/ ; https://sarmesicabluri.ro/landing-schilt/ ; https://sarmesicabluri.ro/landing-pan-chemicals/ ;  https://sarmesicabluri.ro/richardsapex/;  

 

LINII DE TREFILARE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ CDS-TQ 65/100

Sistem de acționare liniară pentru fălcile de trefilare
Acționare directă cu motor de cuplu constant Viteze mai mari de funcționare Capacitate de a produce mărimi mai mici Fără sistem hidraulic

LINII DE TREFILARE, DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ, TIP CDS

Construcție completă cu structură de oțel (fără turnare) Fiabilitate ridicată prin componente supradimensionate și piese de cea mai înaltă calitate comercială Înlocuire rapidă (funcționalitate de instalare rapidă)

ECHPAMENTE DE FINISAT BARE, TUBURI, PROFILE

De la începuturile sale, din anul 1981, ca firmă de inginerie, EJP Maschinen GmbH s-a dezvoltat continuu și este astăzi unul dintre producătorii de top la nivel mondial de echipamente pentru finisarea barelor și tuburilor.

SISTEM 3D DE CONTROL AL RECTILINIARITĂȚII, TIP RELINE 3D PLUS

EJP, producător cu sediul în Germania de echipamente de finisare pentru bare și tuburi, și Q-TECH, producător cu sediul în Italia de sisteme optoelectronice, au plăcerea de a vă prezenta noul sistem 3D de control al rectiliniarității, tip Reline 3D Plus.

ECHIPAMENTE CU ROȚI DE ÎMPROȘCARE CU MATERIALE ABRAZIVE

Prin integrare în rețeaua globală de vânzări și service EJP Machinen GmbH, EJP-TOSCA Strahlanlagen GmbH poate răspunde cererilor ridicate ale clienților. Mulțumită puterii de inovație, EJP-TOSCA Strahlanlagen GmbH a devenit unul dintre producătorii tehnologici de top în sectorul său de activitate.

MAȘINĂ DE ÎNDREPTAT ȘI POLIZAT CU DOI CILINDRI, TIP SP

Mașinile au o construcție foarte rigidă. Corpul este realizat dintr-un cadru sudat complet. Nu prezintă nicio posibilitate de deviație în timpul procesului de îndreptare.

MAȘINĂ DE RABOTAT DE ÎNALTĂ PRECIZIE, TIP PM

Toleranță diametru conform ISO h8/h9 (în funcție de materialul de prelucrat) Toleranță de ovalitate mai mică de 50% din toleranța pentru diametru.Calitatea posibilă a suprafețelor de până la Ra 0,8 microni fără polizare

Contacteaza-ne echipa de vanzari
×