Selectează o Pagină

EJP

Scurtă prezentare EJP Maschinen GmbH De peste 35 de ani, EJP Maschinen GmbH este partenerul de încredere pentru sisteme de producție la comandă pentru finisat la rece sârme, bare, tuburi și profile.
Privim în urmă cu mândrie la numeroase instalații în cele mai importante amplasamente industriale din lume. Cercetarea și dezvoltare a joacă un rol important în numărul tot mai mare de clienți.

În special, programul nostru de producție include:

Mașinile combinate de trefilat sunt folosite în principal pentru a produce bare sau tuburi cu luciu metalic din materiale în
bobine (drepte, în anumite cazuri). În funcție de material (oțel, alamă, cupru, aluminiu etc.) și tipul de secțiune a produsului realizat, sistemele conțin diferite componente.

Bancurile de trefilare de precizie sunt folosite când aplicația nu poate fi realizată, din motive economice sau tehnologice, pe o mașină combinată de trefilat. Pot fi propuse într-o linie completă, în combinație cu fierăstraie, foarfeci, mașini de îndreptat, mașini de șanfrenat etc.

Mașini de rabotat pentru producția de oțel cu luciu metalic, la toleranțe de h8/h9, cu un diametru de la 8 până la 450 mm. În funcție de cerințe, pot fi propuse în configurație de producție de bare din bare sau de bare din bobine. Pot fi propuse ca mașini autonome sau într-o linie completă, în combinație cu alte echipamente.

Mașini de îndreptat de precizie. În funcție de secțiunea și caracteristicile materialelor de îndreptat, propunem diferite tipuri de mașini de îndreptat: Mașini de îndreptat cu doi cilindri, mașini de îndreptat profile, mașini de îndreptat cu nouă cilindri, mașini de îndreptat tuburi, prese de îndreptat, mașini de îndreptat sârmă. Din anul 1994, EJP Tosca GmbH furnizează mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) pentru o gamă largă de aplicații, cu o dezvoltare continuă a modelelor și performanțelor de-a lungul anilor.

Din anul 1994, EJP Tosca GmbH furnizează mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) pentru o gamă largă de
aplicații, cu o dezvoltare continuă a modelelor și performanțelor de-a lungul anilor.

Aveți mai jos o listă cu produsele principale:

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) în linie, de instalat la intrarea liniilor de trefilare și a liniilor de laminare la rece.

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) pentru sârmă în bobine, concepute pentru tratamentul de decapare chimică a sârmei bobinate. Curățarea sârmei la suprafață (îndepărtarea calaminei și a oxizilor) are loc prin împroșcarea centrifugă a alicelor metalice, executată pe unul sau mai multe seturi de turbine poziționate de jur împrejur.

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu role concepute pentru curățat mecanic tablă, profile, bare multiple și structuri compuse (instalații cu tunel continuu).

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) pentru tuburi concepute pentru tratamentul țevilor din oțel. De obicei, materialele de prelucrat sunt manipulate de un transportor cu role oblice, prevăzut cu viteză reglabilă de avans (invertor).

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu cârlig concepute pentru tratarea articolelor precum piese turnate, structuri sudate etc. Piesele sunt atârnate individual sau grupate pe cârligele a două sau mai multe cărucioare suspendate, care se deplasează prin comandă manuală pe un monorai suspendat.

Mașinile de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu monorai/cârlige continue reprezintă o soluție de o versatilitate specială pentru tratamentul pieselor atârnate individual sau grupate pe cârligele (cu translație motorizată) unui transportor cu monorai suspendat.

Mașinile de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu troliu sunt deservite de un troliu culisant special care se deplasează pe un monorai suspendat, care execută toate deplasările pieselor în cadrul ciclului de funcționare (ridicare, transport, rotație la împroșcare), eliberând astfel complet aparatele de ridicare ale firmei.

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu tunel pentru structuri compozite, deplasate folosind o pereche de trolii culisante pe un monorai suspendat.

Mașinile de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu bandă transportoare orizontală continuă sunt o soluție versatilă adecvată în special pentru piese din oțel și aluminiu care, din motive de formă sau plastifiere, nu pot fi supuse tratamentului pe o mașină tradițională de împroșcare cu alice metalice cu bandă transportoare.

Mașinile de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu tambur continuu sunt adecvate în special pentru tratarea pieselor de mici dimensiuni turnate sau forjate la cald (alamă, racorduri și organe de fixare pentru instalații sanitare) sau a pieselor din aluminiu turnate prin injecție.

Mașini de împroșcare cu alice metalice (sablare) cu masă-satelit proiectate pentru tratarea în ciclu continuu a pieselor de mici dimensiuni de sablat și/sau granulat, prevăzute cu încărcare/descărcare automată, folosind un robot antropomorf, sau manuală.

Contacteaza-ne echipa de vanzari
Email: office@wireandcable.ro
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână