Selectează o Pagină

EVG

Grupul de companii EVG – AVI – MARIENHÜTTE, cu programul său complet pentru producția și procesarea plaselor de armare sudate și din oțel, este partenerul dumneavoastră experimentat și de încredere.

G55-G95

Sarma de sudura pentru plasele de armare. Linii de sudură complet automatizate pentru producția de plasă standard de armare, în foi și în role. Segmentele longitudinale precum și cele transversale sunt alimentare direct sub formă de bobină.

GH

Sisteme de sudură proiectate pentru producția complet automată a grinzilor cu zăbrele din sârmă laminată la rece sau la cald. Proiectat pentru flexibilitate, sistemul GH oferă posibilitatea modificării rapide a parametrilor de producție.

IM-FS

Linie de sudură pentru producerea a plasei industriale, a plasei de gard și a plasei de armare de calibru ușor. Sârma pentru segmentele longitudinale poate fi sub formă de bobine, sau de bucăți individuale tăiate la lungime.

PBX

Echipamente automate de mare capacitate pentru procesarea oțelului fier-beton. Sistemul de avans patentat care include o unitate motorizată de îndreptare de tip laminator și servomotoare electrice răcite cu apă.

FBE

Linie de producție complet automată, deosebit de flexibilă, pentru producția de elemente sudate de armare cu geometrii diferite. Este posibilă producția diferitelor tipuri de foi de plasă, fără timpi de modificare a configurației

PCX

Linii de sudură complet automate pentru grinzi cu zăbrele. Pentru producția de grinzi standard sau speciale. Alimentare și sudură programabilă pentru corzi și pentru ferme, sârma, laminată la cald…

ATT

Linii de sudură complet automatizate pentru producția de plasă de armare. Echipamentul permite programarea alimentării și a sudării segmentelor transversale peste sau sub segmentele longitudinale.

ATT

Linii de sudură pentru producția de plase industriale. Sârma pentru segmentele longitudinale este sub formă de bobine, sau de bucăți individuale îndreptate și tăiate la lungime. Segmentele transversale sunt livrate sub formă de bobină.

TS

Linii de sudură complet automate pentru grinzi cu zăbrele. Pentru producția de grinzi standard sau speciale. Alimentare și sudură programabilă pentru corzi și pentru ferme, sârma, laminată la cald sau la rece.

LGR

Linii de sudură pentru producția plasei de gard, a plasei de armare pentru minerit sau a plasei de armare de gabarit ușor. Realizate din sârmă laminată la rece cu suprafață lucioasă, zincată sau acoperită cu cupru, sub formă de bobine și colaci.

GE

Linii de sudură cu diferite grade de automatizare pentru producția de foi de armare din oțel. Sârma pentru segmentele longitudinale poate fi sub formă de bobine, sau de bucăți individuale îndreptate și tăiate la lungime.

Contacteaza-ne echipa de vanzari
Email: office@wireandcable.ro
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână