landing PWM
landing PWM

Pressure Welding Machines(UK)

Compania britanică PWM proiectează, produce și furnizează mașini de sudură la rece sub presiune de înaltă performanță și bacuri de sudura pentru acestea , folosite de  producătorii de sârmă și cabluri din întreaga lume.

Produsele de la PWM fabricate exclusiv în Marea Britanie pot fi folosite pentru a suda sârme, benzi și profile din materiale neferoase ( cupru , aluminiu si aliajele acestora ) .

Aparatele de sudare  la rece PWM sunt durabile, ușor de utilizat și cu întreținere redusă.

Mașinile produc suduri fiabile , chiar mai puternice in zona de sudare decât materialul de bază, ajutând producătorii să îmbunătățească producția, să reducă costurile de operare și să minimizeze deșeurile.

Aparate de sudare la rece si bacuri de sudare produse de PWM

Mașini manuale de sudură la rece manuale pentru sârmă fina de la 0,10 mm la 1,20 mm diametru

Mașini manuale și pneumatice / hidraulice, robuste pentru diametre mari . Acestea sunt folosite pentru sudarea  sârmei cu diametre cuprinse intre  0,30 mm si 6,50 mm. Aceste aparate de sudura sunt fixate pe un banc de lucru sau pot fi mobile , prin pozitionare pe un carucior.

Masinile de sudat sarme de grosimi mari sunt hidraulice , electro / pneumatice sau electro / hidraulice . Acestea sunt echipamente de  sine stătătoare si sudeaza bare / tije cu diametrul de la 5,00 mm până la 30 mm . PWM produce si dispozitive de sudare la rece dedicat sudarii benzilor cu latime maxima 45mm si grosime minima 0,2 mm ( în funcție de proprietățile materialului)

Filiere de sudare la rece standard din industrie pentru dimensiuni de sârmă între 0,08 mm și 6,35 mm

Bacuri de sudare personalizate pentru sârmă rotundă, bandă și profil, inclusiv bacuri specializate pentru profil trapezoidal complex și sârmă Z. Acestea pot fi acum produse pentru toate dimensiunile din gama aparatelor de sudare la rece de tip manual M101 , pentru dimensiuni de până la 20 mm²  pentru masina HP100 , până la 33 mm² la mașinile pneumatice/hidraulice HP200 și până la 170 mm² la sudarea pe masina  electro/pneumatică EP500.

Pressure Welding Machines ramane singurul producator britanic de masini de sudat cap la cap prin presiune din vestul europei , cu traditie insemnata in acest domeniu .

Pentru mai multe detalii , viziteaza site-ul:  www.coldpressurewelding.com/media/corporate 

Ca si produse complementare va sugeram accesarea ofertei noastre: https://sarmesicabluri.ro/fwwd/ 

APARATE DE SUDURĂ PENTRU SÂRMĂ FINĂ

landing PWM

0.10 mm- 1.20 mm
(.0039’’ – .047’’)

APARATE DE SUDURĂ PENTRU SÂRMĂ DE DIAMETRE MEDII

landing PWM

0.30 mm- 6.50 mm
(.0118’’ – .256’’)

APARATE DE SUDURĂ PENTRU TIJE GROASE DIN METALE NEFEROASE

landing PWM

5.00 mm – 30.00 mm
(.197’’ – 1.181’’)

APARATE DE SUDURĂ PENTRU PLATBANDĂ

landing PWM

Lățimea max 45mm (1.772″)
Grosimea min 0.2mm (0.00787″)

landing PWM
Contacteaza-ne echipa de vanzari
×