Selectează o Pagină

OTO’FF LINE mod. HSS

Mașină grea de cositorit fire de cupru de 1,4-3,0 la o viteză de până la 900 mpm.

MAȘINĂ DE MICRO-ACOPERIRE

Reglare de acuratețe a tensionării pentru fire moi din aluminiu, cupru, oțel, aliaje de acoperit cu nichel, cupru, zinc, aliaj Niz®, alamă, argint, aur.

OTO 4 LINE

Pentru fire de 1,40- 8,00 mm de acoperit cu zinc, nichel, cupru, cositor, aliaj nou zinc-nichel de acoperire electrochimică.

MODELE OTO’FF LINE DE 1 W

Designul original otomec cu peste 300 de unități în funcțiune pe tot globul pentru orice placare la orice viteză și la orice grosime.

DECAPARE ȘI ACOPERIRE VERGELE DE SÂRMĂ

Utilaj pentru oțel, alamă, aluminiu, oțel inoxidabil.

OTO STRIP

Acoperire electrochimică a benzilor de oțel, cupru, alamă, aluminiu și linie de trecere a bobinelor cu axă verticală și orizontală Viteză de la 10 până la 100 mt/min – dispozitive de acumulare în buclă – design compact cu role de direcție.

OTO BAR

Mașină pentru curățare / decapare / cositorit / acoperire cu argint, zinc, crom a tuburilor și barelor din cupru, alamă, aluminiu, oțel inoxidabil.

MAȘINĂ DE MICRO-ACOPERIRE Zn EDM 1500-3000

acuratețea calității acoperirii și controlului tensionării pentru fire din alamă sau cupru, de acoperit electrochimic cu zinc sau cupru sau cu zinc plus cupru și apoi re-trase la mărimea finală pentru mașini de eroziune cu scântei EDM.

OTO H2

Liniile noastre de acoperire sunt proiectate pentru îmbunătățirea calității produselor, dar și pentru economisirea de apă, materii prime, energie, pentru protecția mediului.

Contacteaza-ne echipa de vanzari
Email: office@wireandcable.ro
ro_RORomână
en_USEnglish ro_RORomână