Catalog OTOMEC

LINII DE COSITORIT FIRE DIN CUPRU

Mașină grea de cositorit fire de cupru de 1,4-3,0 la o viteză de până la 900 mpm.

LINII DE MICRO-ACOPERIRE PENTRU FIRE

Reglare de acuratețe a tensionării pentru fire moi din aluminiu, cupru, oțel, aliaje de acoperit cu nichel, cupru, zinc, aliaj Niz®, alamă, argint, aur.

LINII COMPLETE DE ACOPERIRE ELECTROCHIMICĂ A FIRELOR

Pentru fire de 1,40- 8,00 mm de acoperit cu zinc, nichel, cupru, cositor, aliaj nou zinc-nichel de acoperire electrochimică.

MODELE OTO’FF LINE DE 1 W

Designul original otomec cu peste 300 de unități în funcțiune pe tot globul pentru orice placare la orice viteză și la orice grosime.

LINII PENTRU DECAPARE ȘI ACOPERIRE VERGELE DE SÂRMĂ

Utilaj pentru oțel, alamă, aluminiu, oțel inoxidabil.

LINII PENTRU ACOPERIRE ELECTROCHIMICĂ A BENZILOR

Acoperire electrochimică a benzilor de oțel, cupru, alamă, aluminiu și linie de trecere a bobinelor cu axă verticală și orizontală Viteză de la 10 până la 100 mt/min – dispozitive de acumulare în buclă – design compact cu role de direcție.

LINII PENTRU CURĂȚARE / DECAPARE / COSITORIT / ACOPERIRE

Mașină pentru curățare / decapare / cositorit / acoperire cu argint, zinc, crom a tuburilor și barelor din cupru, alamă, aluminiu, oțel inoxidabil.

LINII DE MICRO-ACOPERIRE CU ZN EDM 1500-3000

acuratețea calității acoperirii și controlului tensionării pentru fire din alamă sau cupru, de acoperit electrochimic cu zinc sau cupru sau cu zinc plus cupru și apoi re-trase la mărimea finală pentru mașini de eroziune cu scântei EDM.

LINIE COMPLETĂ PENTRU TRATAREA APEI DE CLĂTIRE

Liniile noastre de acoperire sunt proiectate pentru îmbunătățirea calității produselor, dar și pentru economisirea de apă, materii prime, energie, pentru protecția mediului.

Catalog OTOMEC
Contacteaza-ne echipa de vanzari
×