landing wafios
landing wafios
landing wafios

WAFIOS ROMANIA

WAFIOS ROMANIA – Masini de fabricat arcuri, masini de indoit sarma, masini CNC pentru indoit tuburi, masini elemente  E-Mobility, masini de indreptat, masini de fabricat lanturi, masini de fabricat sarma ghimpata, solutii de automatizare.

WAFIOS este una dintre companiile lider din lume în construcția de mașini care deservesc in special industria auto  .

Dezvoltăm, proiectăm și fabricăm mașini sofisticate din punct de vedere tehnic pentru industria de prelucrare a sârmei și tuburilor din materiale variate prin forjare la rece.

Standardul înalt al mașinilor noastre se bazează pe utilizarea celor mai noi tehnologii de acționare și control, comandate de un software inovator.

Solutiile tehnice alese de inginerii germani si calitatea executiei pieselor componente fac din masinile WAFIOS unele din cele mai performante din lume din perspectiva calitatii si productivitatii , ambele in directa corelare cu un consum scazut de energie .

Astfel va oferim un pret competitiv in conditile in care se iau in calculul economic toti parametrii de productie .

Acestia depind de durata de folosire a materialelor consumabile si a uneltelor de taiere sau indoire , timpii de utilizare si inlocuire , consumurile de energie pe unitate , viteza de executie sau alti parametrii care conduc la un cost scazut pe unitatea de produs finit .

landing wafios
Contacteaza-ne echipa de vanzari
×