LINII PENTRU FABRICAREA FOLIILOR MULTISTRATURI DE TIP BARIERA

Ambalajul barieră multistrat, în atmosferă modificată, permite ambalarea unui număr mare de produse, crescându-le durata de valabilitate și menținând proprietăți organoleptice și nutritive. Cunoștințele obținute de UNION de-a lungul anilor, a permis companiei să optimizeze toate etapele acestui proces, asigurând rezultate de înaltă calitate. În tehnologia de extrudare, prin utilizarea a 3 până la 5 extrudere, este posibil să se realizeze
folii de barieră pornind de la polimeri de bază (cum ar fi PP, HIPS, PET), rășini de legătură (anhidridă acrilică sau maleică) sau poliamidă și EVOH ca strat barieră la oxigen sau gaz natural.
În laminarea prin topire la cald se folosesc cilindri termoreglați contrastanți sau folia este laminată direct în calandru, prin contactul materialelor topite la cald . Ambele sisteme asigură o aderență perfectă și uniformă a straturilor peste toată lățimea foliei. Sistemul de acoperire „laminare de barieră sau topitură la cald” este aplicabil pe liniile existente și este folosit și pentru alte materiale precum PP si PS.
Contacteaza-ne echipa de vanzari
×