LINII DE FABRICARE FOI XPET

Disponibilitatea tot mai mare a materialului reciclat din fulgii de sticle post-consum ne-a determinat, in ultimii ani, sa dezvoltam o linie inovatoare capabila sa transforme fulgii PET post-consum intr-o folie de spuma PET de inalta calitate.
Spuma PET are proprietăți excelente de barieră, < 5 cc/m²/zi/atm (fără utilizarea EVOH), rezistență la temperaturi ridicate, până la 190°C și este complet reciclabilă deoarece este fabricată din 100% r-PET, deci respectă mediul înconjurător și reduce costurile de producție.
Procesul de extrudare a foii XPET include si faza de cristalizare si dezumidificare care permite cristalizarea si dezumidificarea materialului, pentru a nu pierde vascozitatea in timpul fazei de extrudare.
Pentru producții de până la 250 kg/h folosim un extruder cu două șuruburi cu rotație lentă, în timp ce pentru producții mai mari, până la 600 kg/h, folosim sistemul Tandem.
Matrița circulară de extrudare pentru producerea de spumă PET cu densitate foarte mică (≈ 0,100-0,450 gr/ccm) este echipată cu reglaj extern al deschiderii buzelor, în timp ce calibratorul este compus dintr-un recipient de răcire pentru interiorul foii și un inel. cu ventilator pentru exteriorul foii.

APLICATII

LINII DE FABRICARE FOI XPET
×