Paganoni

Asa cum se stie deja in industria trefilarii firelor , compania PAGANONI , divizie a MARIO NAVA, este specializata in asigurarea unor acoperiri de inalta rezistenta a pieselor de pe masinile de trefilat supuse uzurilor . Este vorba despre solutiile “WOLSIDE” cu acoperiri pe baza de tungsten carbide, KERBLACK , acoperire bazata pe componente speciale ceramice , KERSINT , componente sinterizate ceramice din oxid de zirconiu si alte minerale speciale si NIKSINT , acoperiri pe baza de nickel .

 Rezistenta exceptionala la uzura permite trefilarea oricaror tipuri de sarme din metale feroase si neferoase, cu rezultate excelente in cresterea duratei de utilizare si a calitatii produsului  finit .In plus , fata de produsele nou manufacturate  , PAGANONI , divizie a  MARIO NAVA, ofera servicii de reconditionare a ghidajelor uzate, de diverse forme , cilindrice sau conice. Acest serviciu consta in recuperarea geometriei originale , deteriorata in urma contactului cu firul . PAGANONI aplica  KERBLACK sau  alte materiale in zonele de uzura de varf.

Alegerea materialului de acoperire depinde de o serie de factori . KERBLACK , de exemplu , este recomandat pentru procesul de trefilare uscata , in productia de otel cu continut inalt , mediu sau jos de carbon , otel inox  sau cupru.  

Contacteaza-ne echipa de vanzari
Email: office@wireandcable.ro
×