MĂSURARE EXCENTRICITATE

MĂSURARE EXCENTRICITATE

Indicatorul de excentricitate și diametru fără contact din seria InteliSENS EG este proiectat pentru măsurarea unei game de fire izolate de până la 12 mm (0,47”) diametru. EG0112 este ideal pentru cabluri de date de înaltă frecvență și cabluri coaxiale mici, unde excentricitatea este critică pentru performanța cablului. EG0812 este ideal pentru cabluri de automobile, caburi de joasa tensiune , unde grosimea peretelui și diametrul sunt menținute la dimensiunea optimă pentru a menține calitatea și a reduce utilizarea materialului.

Ajustarea automată a poziției asigură centrarea cablului în zona de măsurare. Un afișaj SiDi CDi4 încorporat sau de la distanță oferă o imagine clară a grosimii peretelui în 8 puncte, a diametrului, excentricității și caracteristicilor opționale.

Axată pe conectivitate, seria InteliSENS EG oferă comunicație pe 32 de biți și vine preîncărcată cu protocol industrial Profibus, Profinet și Ethernet pentru conexiunea dvs. la PLC. Modbus, OPC-UA, RS232, RS485 și WiFi sunt incluse ca standard, oferind o gamă largă de comunicații digitale pentru soluția dvs. Industry 4.0.

Excentricitate fără contact
Grosimea peretelui în 8 puncte
Măsurarea diametrului in două axe
Rata de măsurare super rapidă
Senzor inteligent Industry 4.0 Comunicații digitale
Dispozitiv de măsurare autonom sau integrat la PLC

MĂSURARE EXCENTRICITATE
Contacteaza-ne echipa de vanzari
×