dispozitive pentru ridicare, impingere si transport

Renova

Dispozitive ridicare ,impingere si transport. 

Renova este un producător italian de dispozitive pentru ridicare, impingere si transport.

Sunt ideale pentru a manipula bobinele, tamburii pentru sârmă sau cablu și cărucioarele prin ateliere cu spatii restranse.

Scopul nostru este să oferim clienților soluții de înaltă calitate.

 

 

 Scopul nostru este să oferim clienților soluții de înaltă calitate. Din acest motiv, credem cu tărie în importanța unui personal înalt calificat și investim în special departamentul de Cercetare și Dezvoltare care, din feedback-ul clienților și în colaborare cu cei mai importanți producători de mașini și utilizatori finali, dezvoltă soluții mecanice inovatoare în fiecare an.

Acoperim nevoile producatorilor si utilizatorilor finali cu o gama larga de frane de tensiune, mandrine, sisteme de control al tensiunii benzii si impingatoare de role, toate proiectate si fabricate 100% in Italia;Frane pneumatice multidisc Turborex, frane pneumatice monodisc Combirex CX250, frane si ambreiaje cu pulbere magnetica Powderex, frane cu etrier simplex, mandrine patentate Duplex cu ejector, mandrine mecanice si pneumatice, celule de sarcina Sensorex, controler de tensiune izomatic, moviroll pneumatic si rulouri alimentate cu baterii.

Toate produsele sunt gestionate prin certificare TUV – ISO 9001 și realizate la fața locului la Renova din Milano. Din acest motiv, putem lucra rapid la proiecte personalizate la prețuri competitive.

Pentru mai multe detalii , viziteaza site-ul :  www.renova-srl.com ;

 Ca si produse complementare va sugeram accesarea ofertei noastre:  https://sarmesicabluri.ro/dem/ , https://sarmesicabluri.ro/evg-3/ ,https://sarmesicabluri.ro/microweld/ ;

MOVICART

DISPOZITIVE CU BATERIE DE ÎMPINGERE A CARUCIOARELOR CU GREUTATI INTRE 1500 ȘI 5000 KG

MOVIROLL

DISPOZITIVE DE IMPINS TAMBURI SAU BOBINE DIN SÂRMĂ ȘI CABLU DE PÂNĂ LA 50 DE TONE

MOVITRUCK

DISPOZITIVE PENTRU MANIPULAT AUTOTURISME ÎN SHOWROOM-URI SAU SERVICE-URI AUTO

Contacteaza-ne echipa de vanzari
×