landing-italmec
landing-italmec
landing-italmec

EJP Wire Technology

 

 

EJP WIRE Technology este un producător de utilaje cu prelucrari specifice pozitionate in fata liniei de tragere.

Furnizam si linii de tragere complete, inclusiv bobinatoare și înfășurătoare.

În plus, EJP WIRE Technology furnizează mașini pentru tratarea sârmei după procesul de tragere, cum ar fi mașinile de curățare a sârmei (îndepărtarea săpunului de tragere etc.).

Gama de produse este completată de echipamente suplimentare pentru industria de prelucrare a sârmei, cum ar fi suporturi de scule rotative, cutii separate de săpun/stampilă, bobine pliabile; mașini de punctat, echipamente de sudură cap la cap și altele similare.

 

 

Echipa EJP WIRE Technology este formată exclusiv din ingineri, proiectanți, tehnicieni și montatori cu experiență, care lucrează de mulți ani în industria mașinilor de sârmă în companii precum KOCH, Herborn-Breitenbach, GSG și WiTechs.

Compania este situată între zona Ruhr și Sauerland. Zona Ruhr este cea mai mare zonă metropolitană a Germaniei, dezvoltată din punct de vedere economic ca inimă germană a industriei miniere de cărbune și a oțelului în trecut. Sauerlandul este cunoscut pentru agricultură, dar mai ales pentru numeroasele companii mici și mijlocii, de foarte multe ori „campionii ascunși” din industriile lor.

 

Pentru mai multe detalii , viziteaza site-ul :  https://italmec.pl/en/;

Ca si produse complementare va sugeram accesarea ofertei noastre:  https://sarmesicabluri.ro/dem/ , https://sarmesicabluri.ro/evg-3/ ,https://sarmesicabluri.ro/microweld/ ;

 

landing-italmec
Contacteaza-ne echipa de vanzari
×