Sarme si cabluri.

Ai nevoie de echipamente, piese de schimb sau consumabile pentru masini de fabricat plasa sudata, masini de fasonat sau masini de trefilat sarme si cabluri? Echipamentele si consumabilele noastre se refera la prelucrarea sarmelor sau firelor din otel, aluminiu, cupru sau aliaje diverse. Ai venit in locul potrivit.

 

Vezi ofertele noastre

SARME , PANOURI DE GARD , PLASA SUDATA SI MATERIAL FASONAT  DIN OTEL PENTRU COSTRUCTII

SARME SI CABLURI DIN MATERIALE NEFEROASE PENTRU INDUSTRIA AUTO SI TRANSPORT DE ENERGIE

EVG (Austria)

Masini de fasonat , masini de fabricat plase sudate sau  structuri  divese din sarma sudata pentru elemente de constructii si infrastructura din fier beton

Afla mai multe    

Schilt Engineering (Olanda)

Sisteme de incarcare, debitare, indoire si depozitare a barelor pentru armaturi.

          Afla mai multe              

Cold Pressure Welding (UK)

Masini de sudare cap la cap prin sudare mecanica sau pneumatica, la rece, pentru sarme din aluminiu si cupru de diametre diverse.

              Afla mai multe                

Micro-Weld (USA)

Echipamente de sudare cap la cap prin inductie a sarmelor din metale feroase si neferoase de diametre diverse.

                 Afla mai multe                     

Hambi (Germania)

Echipamente de taiat please sudate si indoit borduri de plase sau dupa forme diverse, necesare in constructii civile si industriale sau structuri fier beton pentru infrastructura.

Afla mai multe

Fort Wayne Wire Die (USA)

Filiere din diamant policristalin  de inalta calitate pentru trefilarea sarmelor din materiale feroase sau  neferoase. Noi sau reconditionate la parametrii de performanta maxima filierele au ca referinta  standarde americane de calitate. Filierele reconditionate pot apartine clientului si pot avea ca fabricant original orice alt  fabricant de filiere din lume.

Afla mai multe

DEM Group (Italia)

Parte a grupului EVG , cu o oferta de echipamente complementara celor oferite de EVG, cum ar fi linii de trefilare pentru sarme de diverse profile , din bobine sau bare, casete pentru tragerea sarmelor , de la otel si neferoase pana la aliaje speciale.

Afla mai multe

Richards Apex (UK)

Producatori de lubrifianti pentru industria echipamentelor de prelucrare a metalelor, in scopul laminarii, trefilarii, acoperirii sau curatarii suprafetelor tratate, incluzand si substante de racire a partilor supuse uzurii.

Afla mai multe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EJP Machines (Germania)

Producatori de echipamente de finisare la rece a barelor sau tuburilor, masini de sablare pentru bare , sarme si alte elemente din metal, echipamente  de sudare.

Afla mai multe

Rizzardi (Italia)

Producator de subansamble consumabile (ghidaje cilindrice sau conice, inele, etc), folosite in echipamente complexe de trefilare .

Afla mai multe

ARMAPLUS (Franta)

Solutii IT pentru producatorii de material fasonat si plasa sudata  . Firma ofera solutii software personalizate fiecarui tip de client pentru managementul proceselor, logistica aprovizionarii si planificarea productiei , incluzand etichetare produse finite, coduri de bare pe produse si loturi, emitere documente si trasabilitatea computerizata a livrarii produselor fabricate.

Afla mai multe

Paganoni (Italia)

Ofera solutii de acoperiri de inalta rezistenta a pieselor supuse uzurii de pe masinile de trefilat. WOLSIDE, KERBLACK, KERSINT si NICKSINT sunt cunoscute in industrie ca fiind printre cele mai bune solutii de acoperire, asigurand caracteristicile piesei de origine fie in cazul inlocuirii cu una noua produsa integral de PAGANONI,

Afla mai multe

Maschinefabrik Bock (Germania)

Producator de masini de prelucrare a capetelor de sarme de diametre diverse, masini de indreptare a sarmelor de diametre mari si foarte mari.

Afla mai multe

Schlicht (Germania)

Masini pentru acoperirea cu pulberi prin metoda electrostatica a cablurilor, sarmelor, furtunurilor, profilelor diverse si benzilor

Afla mai multe

<iframe src="https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m18!1m12!1m3!1d2849.509216880905!2d26.100548314949997!3d44.422715810348556!2m3!1f0!2f0!3f0!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x40b1ff10e4493481%3A0xf9d6ecc89e9239f3!2sCalea+%C8%98erban+Vod%C4%83+44%2C+Bucure%C8%99ti+030167!5e0!3m2!1sro!2sro!4v1533811497850" width="100%" height="450" frameborder="0" style="border:0" allowfullscreen></iframe>

Contact

Telefon: +40744568058

Adresa: Serban Voda 44, sector 4, Bucuresti, ROMANIA

<script><!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->var maxHeight = 0;<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery(".sameheight").each(function(){<!-- [et_pb_line_break_holder] --> if (jQuery(this).height() > maxHeight) { maxHeight = jQuery(this).height();<!-- [et_pb_line_break_holder] -->}<!-- [et_pb_line_break_holder] -->});<!-- [et_pb_line_break_holder] --><!-- [et_pb_line_break_holder] -->jQuery(".sameheight").height(maxHeight+50);<!-- [et_pb_line_break_holder] --></script>
×